T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BATMAN / MERKEZ - Gültepe Anadolu Lisesi

"Ağızlar Kirlenmesin" Semineri Verildi

 

Okulumuzda, "Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar" projesi kapsamında uygulanan "Ağızlar Kirlenmesin" isimli bir proje hayata geçirildi. Proje, öğrencilerin küfür etme ve kötü konuşma alışkanlıklarını azaltmak ve sonlandırmak için tasarlanmıştır. Bu amaçla, rehber öğretmenlerimiz konferans salonunda bir seminer düzenledi.

Seminerde, öğrencilere kötü konuşma alışkanlıklarının zararları ve bunların nasıl etkili bir şekilde sonlandırılabileceği konusunda bilgi verildi. Öğrenciler, konuşmacıların paylaştığı bilgileri dinledi ve birbirleriyle bu konuda fikir alışverişinde bulundu.

Seminerin sonunda, öğrencilere "Ağızlar Kirlenmesin" projesinin amacı ve hedefleri anlatıldı. Öğrenciler, bu projenin bir parçası olarak kötü konuşma alışkanlıklarını sonlandırmak için bir söz verdi.

Okul yönetimi, bu projenin öğrencilerimizin dil alışkanlıklarını olumlu yönde etkileyeceğine inanıyor. Projenin başarılı olması için öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte çalışması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, okulumuzda daha saygılı ve olgun bir dil kullanımının yaygınlaşmasını umuyoruz.

 

01-11-202301-11-202301-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 10:02 - Görüntülenme: 47
  Beğen | 0  kişi beğendi