Kitap Kurdu Projesi

Kitap Okuma Etkinliği

Gönüllü öğrencilerimiz ve okulumuz Okulun Kalbi Batman ekibimizce hem kütüphaneyi daha aktif kullanmak hem de kitap toplantısı yapmak için Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna adlı kitabı seçildi. yazarın bu kitabı okundu ve üzerine tartışıldı. Ayrıca yazarın diğer kitapları hakkında da bilgi verldi.

Kitap, zekâyı kibarlaştırır!
Cemil Meriç

Beş Şehir - Ahmet Hamdi TANPINAR

Okulumuz hem Türk Dili ve Edebiyatı hem de Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmeni Ekrem İNSEL ve gönüllü kitap kurdu öğrencilerimiz bu ay Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Beş Şehir" adlı eserini incelediler. Oturum öncesinde Tanpınar'ın hayatı tüm oturumcular tarafından araştırılıp kendisi hakkında detaylı anektodlarla sohbet edildi.

Okulun Kalbi KütüphanelerOkulun Kalbi KütüphanelerOkulun Kalbi KütüphanelerOkulun Kalbi KütüphanelerOkulun Kalbi KütüphanelerOkulun Kalbi Kütüphaneler

Yayın: 06.01.2023 - Güncelleme: 06.01.2023 11:15 - Görüntülenme: 96