BATMAN / MERKEZ - Gültepe Anadolu Lisesi

Eğitim Konferansları

Nis

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Batman Üniversitesi Akademisyen- Öğrenci buluşması gerçekleşti. Bu kapsamda okulumuza gelen Öğretim Görevlisi FATMA DENİZ "REKLAMLAR NASIL ÇÖZÜMLENİR" adlı konuda öğrencilerimzi bilgiler verdi. Öğrencilerimiz ilgiyle dinledi. Hocamıza anlattığı kıymetli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. Seminere katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı HASAN ÇANKAYA'ya da katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Batman Akademisyen - Öğrenci Buluşması" projesi kapsamında Doç. Dr. Yusuf ÇINAR okulumuza konuk oldu. Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle "Uluslararası ilişkilerde Diplomasi ve Semboller" oturumu düzenlendi. Kendisine  nazik katılımlarından ve öğrencilerimize kitap hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.