Nisan Ayı Meslek Tanıtım Günü Yapıldı

Eğitim hayatının en önemli noktalarından biri doğru mesleği seçmektir. Doğru ve bilinçli meslek seçimi için 12. sınıf öğrencilerine yönelik Nisan ayı kariyer günü etkinliği üç farklı meslek dalından katılımcıyla gerçekleştirildi. Etkinliğimize Batman Baro başkan yardımcısı Avukat Adil DUMAN, Doktor Lokman SEZGİN ve eski Matematik Öğretmeni Yüksek Makine Mühendisi ve İnşaat Mühendisi Zülfü TOSUN katılmıştır.

Etkinliğin başında misafirlerimiz önce kendilerini ve mesleklerini tanıtan konuşmaya başlamış daha sonra da öğrencilerle soru-cevap şeklinde son bulmuştur.

Katılımcılara bize zaman ayırdıkları için teşekkür ederiz.

Nisan Ayı Kariyer Günü EtkinliğiNisan Ayı Kariyer Günü EtkinliğiNisan Ayı Kariyer Günü EtkinliğiNisan Ayı Kariyer Günü EtkinliğiNisan Ayı Kariyer Günü Etkinliği

Yayın: 26.04.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 13:48 - Görüntülenme: 303