BATMAN / MERKEZ - Gültepe Anadolu Lisesi

Gültepe Anadolu Lisesinde Mevlidi Nebi Etkinliği

Kas

Öğrencilerimiz, Batman Belediyesi’ne bağlı hayvan barınağını ziyaret etti.

Kas

Anma programı tören komisyonunca hazırlandı ve öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinin gözetiminde 12/A sınıfı öğrencilerinin kardeş okulunu seç ve destekle çalışması yapıldı.

Öğrencilerimiz Batman´ın Beşiri ilçesi Beşpınar Mezrası İlk okuluna kampanya kapsamında topladıkları giyim, kırtasiye yardımlarını okul öğretmenleriyle birlikte dağıtıldı.

Doğa ve çevre dostu okul "Gültepe Anadolu Lisesi"

Ock

Değerler eğitimi koordinatörü Fırat Emre Alp tarafından değerler eğitimi kapsamında en temiz sınıf projesinde Ocak ayı birincisi seçilen Gültepe Anadolu Lisesinin 9-A sınıfına yurdun şark köşesinde açık büfe kahvaltı ödülü verilmiştir.

Ock

Proje ekibimizde ki öğrencilerimiz Matematik öğretmenimiz Süleyman Baykara önderliğinde çalışmlarına son hızla devam ediyor.

Öğretmenimiz, proje konularının çok iyi olduğunu ve öğrencilerin çok sıkı çalıştığını belirtip öğrencilerine güveninin tam olduğunu belirtti.

Bizde Gültepe Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Vali Ahmet Deniz, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gültepe Anadolu Lisesi’nin yer aldığı eğitim kampüsünde incelemelerde bulundu.

Ara

Batman İl genelinde Satranç Turnuvası düzenlendi.

Dereceye giren öğrencilerimiz kupalarını alarak okulumuz adına bizleri gururlandırdı.

Kas

Okulumuzda 12.sınıflara yönelik YGS bilgilindirmesi ve sınav motivasyonu Rehber öğretmen danışmanımız Fırat Emre ALP tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Fırat Emre ALP ve Edebiyat Öğretmeni Ekrem İNSEL´in Okul Meclis Seçimi sonrası seçilen öğrencimizi İl Meclis Temsilcisi seçimine katılımı sağlanmıştır

Kas

Okulumuzda Okul Temsilciliği seçimi şu an yapılıyor. Öğrencilerimiz seçtikleri aday için şu an için oy kullanıyorlar. Sonuçlar geldiğinde okulumuzun sitesinde yayınlanacaktır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´mizin kurusucu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 78. yıldönümünde Saygı ve özlemle anıyoruz....

Okulumuzda 10 Kasım etkinlikleri kapsamında 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.Öğrencilerimiz  Gazi Mustafa Kemal anısına şiirler okudu

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmenlerinden Fırat Emre ALP, Servet İBİN VE Nizam POZAT ile birlikte Batman Petrol Spor - Tokat Erba futbol karşılaşmasına örnek taraftar olacak şekilde  "Burası Batman burda küfür yok" etkinliğinde bulunmuşlardır.