BATMAN / MERKEZ - Gültepe Anadolu Lisesi

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Atık Pil Toplandı.

Gültepe Anadolu Lisesi, sürdürülebilir bir çevre için önemli bir adım atarak atık pil toplama projesine destek verdi. Okul öğrencileri ve öğretmenleri, çevrenin korunması ve atık pillerin doğru şekilde bertaraf edilmesi amacıyla geçen yıl 409kg bu yıl ise 233 kg atık pil topladı.

Atık pil toplama projesi, sadece pil atıklarının çevreye zarar vermesini engellemekle kalmayacak, aynı zamanda geri dönüştürülebilir materyallerin geri kazanılmasına yardımcı olacak. Bu proje, öğrencilerin çevre bilincinin artırılmasına ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamalarına yardımcı olacak.

Atık pil toplama projesi, öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılıklarını artırmak, doğal kaynakların korunmasına katkı sağlamak ve geri dönüştürülebilir materyallerin yeniden kullanımına yardımcı olmak amacıyla başlatılmıştır. Bu proje, sadece çevre için değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sürdürülebilirlik konusundaki bilinçlerini artırmalarına yardımcı olacaktır.

Projenin amacı, çevreye duyarlı bir yaklaşım benimseyerek atık pillerin doğru şekilde toplanması ve geri dönüştürülmesi için farkındalık oluşturmaktır. Öğrencilerin atık pil toplama projelerine katılımı, onların sürdürülebilir bir geleceğe yönelik farkındalığını artırırken, çevreyi koruma konusunda da bilinçli olmalarını sağlayacaktır.

03-05-202403-05-202403-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 13:42 - Görüntülenme: 95